Melodiile Herdei...


miercuri, 29 decembrie 2010

Despre fiecare, cate ceva scurt (:

1.Herda Ionescu este o femeie plinuta(graaaaaasaaa) ce vorbeste mai mult cu "fa". Este urata si are negi la picioare. Nu are prieteni :))
2.Matusa Mioara locuieste impreuna cu Mior intr-o cocioaba cu acoperisul dn paie, dar cu cateva gauri in el deoarece intr-o intamplare, o vaca a cazut in fanta. Iar dupa ce au scos-o satenii, s-a urcat pe casa Moarei si a inceput sa manance paie :))(P.S. este foarte slaba si are vocea foaaaarte pitigaiata)
3.Tirimogodin este un cal pasnic ce nu loveste cu copita. Mai mult musca.
4.Capra Mioara, una dintre cele mai populare capre ale Mioarei are foarte multi miei. Asa e, desi caprele nu fac miei(ci iezi), caprele Matusii Mioara sunt foaaaaaarte ciudate.
5.Capra superioara mieilor se observa ca le este ca o "dadaca" mieilor. Cel mai scurt:Capra superioara mieilor!
6.Mielu' Ciufi-un fiel neascultator. Toate lucrurile le face pe dos-Mai are 3 frati(mieii cu costume de baie)
7.Mieii cu costume de baie unt fratii Mielului Ciufi :|
8.Gurgunde' este un caine care neaparat trebuie luat in expeditii. De ce? Pt. ca te apara de spini, cartite, ursi, carabusi si alte chestii dintrastea' :))
9.Rinocerul Kramp. Vrei sa-ti spun un secret depsre el? Este un RINOCER!! Sunt sigura ca nu stiai asta. E ciudat, ca ii plac napi. :)
10.Mielul Zburlici este foarte bun prieten cu Mielu' Ciufi, sunt cam lafel de aceea Matusa Mioara si majoritatea caprelor ii mai incurca.
11.Pixul Mioarei-pixul poate spune doar "stau"



DACA AS SCRIE TOT CE-MI VINE-N CAP, V-AS PLIKTISI, ASA CA VI  LAS DOAR P'ASTIA ;) 

Un comentariu: